Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CUINA DE LES POSTRES
LA CUINA DE LES POSTRES
2016
108
RÚSTICA
978-84-9975-734-6
CATALA

sinopsis

Aquest llibre ajudarà a endolcir qualsevol moment
de les nostres vides. És una eina tant per a professionals com per a aficionats al món de les postres". Fill de família hostalera, el David Molina recorda les hores que passava al bar Kie XII Ajdan dels seus pares netejant musclos, esqueixant bacallà i, fins i tot, corrent i jugant rere la barra. Contra la voluntat de la seva mare, qui no volia que es dediqués a aquest món, el David va començar a fer carrera gastronòmica al restaurant Cal Molina de Torrefarrera. El seu èxit professional arriba després de guanyar el programa Deja Sitio Para el Postre, dirigit i conduït pel
pastisser Paco Torreblanca. També ha treballat al
costat de grans cuiners, alguns dels quals han estat
guardonats amb estrelles Michelin.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias