"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
LA CUINA DE NADAL
LA CUINA DE NADAL
2013
240
CARTONÉ
978-84-15642-45-9
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Una joia il.lustrada per fer del nostre Nadal una festa exquisida. Amb les receptes més tradicionals: lescudella, la carn d'olla i la sopa de galets; el pollastre rostit i els canelons de Sant Esteve; el torró de rovell d?ou i el pa amb vi i sucre...
També amb recomanacions i propostes agosarades: oca amb peres, escudella de bacallà, ?foie gras? d?oca cru amb sal... I maridatges, consells, breus referències històriques, algun truc de cuiner expert i moltes sorpreses més. Un regal per als sentits i per al paladar, una referència obligatòria per coronar unes dates tan assenyalades amb uns àpats inoblidables.
Manel Guirado és professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Un apassionat de l?art culinari que ens convida a descobrir tots els secrets de la cuina de Nadal d?una manera senzilla, amena i per a tots els gustos.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias