Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CUINA DEL DELTA DE L'EBRE
LA CUINA DEL DELTA DE L'EBRE
AA.VV
2016
84
CARTONÉ
978-84-16505-38-8
CATALA

sinopsis

La cuina del Delta de l'Ebre no és només un receptari dels plats elaborats en
cadascuna de les cases de les autores, totes elles membres de l'Associació
Local de la Dona de la Cava, sinó que és un recull d'alguns dels plats que
amb petites variacions i formes es cuinen en tot l'àmbit territorial del
Delta.
Tanmateix, aquest treball tan meritori pretén anar més enllà i retratar,
alhora, un temps i un lloc concret. Com és sabut, la cuina no s'associa
únicament a uns ingredients -en el cas que ens ocupa abundants,
diversos i excel·lents- barrejats i elaborats amb més o menys encert, sinó
que, com deia Josep Pla, és "el paisatge posat a la cassola"; i el paisatge a la
vegada esdevé una amalgama de factors naturals modelats i transformats
per l'acció dels pobles. Cadascun dels ingredients emprats té darrere un
sistema de producció o de recol·lecció, una manera de fer, unes vivències
comunes, una història de la gent, de la societat on es produeix. D'aquesta
manera, el patrimoni gastronòmic constitueix un dels indicadors
identitaris més precisos de les col·lectivitats.
Et convidem, doncs, a iniciar un viatge culinari per una terra tan
extraordinària com sovint oblidada.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias