"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CUINA DEL PIRINEU CATALA
LA CUINA DEL PIRINEU CATALA
AA.VV
2009
120
CARTONÉ
978-84-9791-470-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus
és un combinat de qualitat, fidelitat a la tradició i
innovació. Pel que fa a les comarques nord-catalanes ?
Fenolleda, Rosselló, Capcir, Alta Cerdanya, Confl ent i
Vallespir?, també a redós del Pirineu, constitueixen
un lloc privilegiat per a la conservació i tipificació dels
productes autòctons. Aquesta zona continua fent honor
a la frase de Josep Pla, que afirmava que era on es menjava
millor de Catalunya. Però l'escriptor es lamentava
de la pèrdua d'identitat de la cuina de la Catalunya del
Nord, a causa de la influència de la cuina francesa. Eliana
Thibaut i Comalada, pràcticament del no-res i amb
un esforç i una dedicació titànics, va tornar a donar senyals
d'identitat a aquesta cuina del nord dels Pirineus.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias