"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA CUINA MARROQUINA
LA CUINA MARROQUINA. 150 RECEPTES
2016
256
RÚSTICA
978-84-9034-496-5
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més.

Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggeriments per provar petites variacions per tal de millorar el resultat de cada plat.

Així mateix, coneixereu la cuina de les festes tradicionals marroquines i hi trobareu idees culinàries per a les grans ocasions.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias