Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA
LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA. MOROS, JUEUS I CRISTIANS
2016
344
RÚSTICA
978-84-8330-902-5
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver.
Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n’hi ha cap de més complet!), precedit d’un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d’un hostal. Totes les receptes s’expliquen pas a pas i se n’adapten els ingredients amb variants i alternatives. A més, per primera vegada es tenen en compte les aportacions occitana (la influència dels càtars), jueva i àrab o berber, amb els seus plats corresponents, com també hi ha referències als plats i les begudes afrodisíacs, un aspecte de la cuina medieval gens negligible, així com diversos plats vegetarians que formarien part de la dieta d’alguns ordes monàstics.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias