Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

FILOSOFIA MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
LA FILOSOFÍA DE ISAIAH BERLIN: DE LA LIBERTAD AL LIBERALISMO
LA FILOSOFÍA DE ISAIAH BERLIN: DE LA LIBERTAD AL LIBERALISMO
2014
271
RÚSTICA
978-84-7822-670-2
CASTELLANO

sinopsis

Isaiah Berlin va ser un autor fronterer entre la Història i la Filosofia Política. El seu caràcter certament eclèctic li va proporcionar una perspectiva singular des de la qual va saber analitzar lúcidament els importants esdeveniments polítics del segle XX, que tant han determinat el nostre món actual. L'obra tracta de fer una exposició global del pensament de Berlin, sense per això renunciar a una lectura innovadora i a una decidida aposta interpretativa de caràcter més polític

A partir d'una detinguda análisi dels que considere els dos conceptes més rellevants del seu pensament, a saber, la llibertat i el pluralisme, trace una línia que, passant pel pragmatisme de Ricard Rorty, desemboca en un liberalisme de caràcter social que acaba sent definit com el posicionament polític més coherent amb els seus principis epistemològics i filosòfics.

La Filosofía de Isaiah Berlin: de la Libertad al Liberalismo pot ser, en conseqüència, una bona introducció tant a l'obra de Berlin, com al camp de la Filosofia Política i de la llibertat. A més, és un repte filosòfic per a qualsevol que s'atrevisca a buscar incoherències entre les seues preferències polítiques i els seus principis epistemològics i morals.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias