Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

Hª CATALUNYA MODERNA Y CONTEMPORANEA
LA LLISTA MAÇONICA
LA LLISTA MAÇONICA. INDULTATS PELS ANARQUISTES DURANT LA GUERRA CIVIL
2010
184
RÚSTICA
978-84-92437-45-0
CATALA
añadir a favoritos

Encuéntralo también:

En formato ebook6,05 €

sinopsis

Els llibres dedicats a la Guerra Civil solen centrar-se en aquells temes que són comuns a qualsevol guerra: estratègies militars, contingent, batalles, evolució del conflicte, bombardejos i exili. Al llarg dels anys s'ha passat de puntetes sobre temes que estan entrelligats amb la guerra.

Per exemple, les txeques i els camps de treball. De tot això ja en va parlar l'autor en un altre llibre d'aquesta col·lecció, Les presons de la República. Ara fa un pas més enllà per aprofundir en un tema encara inèdit. Gràcies a un antic membre de les Patrulles de Control, l'autor va aconseguir la llista de les persones que pertanyien a la maçoneria catalana el 18 de juliol de 1936.

Fins ara no s'havia estudiat la implicació d'aquesta organització secreta en la Guerra Civil. Els que apareixen en la llista maçònica es consideraven intocables. Dit d'una altra manera, els que hi eren inscrits es van salvar de la repressió i no van ser condemnats ni perseguits.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias