"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
LA NOVA CUINA DE BALAGUER. RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ
2016
148
RÚSTICA
978-84-9975-736-0
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l'empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d'aquí i d'arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l'ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d'abans i receptes que
us portaran a una cuina d'ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias