Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA NOVA CUINA DEL PALLARS SOBIRÀ
LA NOVA CUINA DEL PALLARS SOBIRÀ
AA.VV
2016
137
RÚSTICA
978-84-943754-3-9
CATALA

sinopsis

El Pallars Sobirà, terra pirinenca, una part emblemàtica d'aquest país català, no s'escapa d'aquesta dinàmica ascendent en la valoració de les virtuts i els hàbits gastronòmics. Ara, en moure el focus, en desplaçar-nos del context general català al concret pallarès, a la reflexiò inicial m'hi apareixen per força ingredients com la naturalesa que complementa la necessària relació amb l'entorn, aquella geografia distintiva que atorga al producte l'imprescindible pedigrí; el patrimoni, l'herència culinària que hem rebut dels avantpassats, transmesa amb passió i dedicació dels fogons a la taula. Elements, tots ells imprescindibles, que embolcallen la cuina del Pallars Sobirà amb el pòsit de l'originalitat i la sinceritat, amb un llenguatge propi deutor d'una memòria i d'una tradició que ens aproxima al concepte artístic de la modernitat.

Del pròleg de Ferran Rella


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias