Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

QUIMICA
LA QUÍMICA DE CADA DIA
LA QUÍMICA DE CADA DIA
2016
268
RÚSTICA
978-84-475-3974-1
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d'ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias