Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

NARRATIVA CATALANA
LA RIBERA DESERTA
LA RIBERA DESERTA
2013
178
RÚSTICA
978-84-939148-9-9
CATALA

sinopsis

En una nit de vent gelat, tres personatges, Rossend, Mònica i Martí, intenten guarir-se de la solitud, l’angoixa i la incertesa de les seves vides. Ho fan cada un pel seu costat, tot i que les seves són històries estretament lligades. Marit i muller i amant, amics tots, han arribat a aquell punt en què sembla que la vida no ofereix solucions i que els camins que han emprès només els porten a una «ribera deserta». Tanmateix, la dolorosa experiència a què s’han enfrontat els farà ser conscients de les seves limitacions humanes i reconeixeran que els caldrà reprendre llurs vides en el mateix punt en què les han deixades unes hores abans.
A través dels diferents punts de vista dels personatges, Amat-Piniella basteix un commovedor relat sobre l’existència humana, i les angoixes i inquietuds, les ànsies, les solituds i les esperances que fan viure els homes i les dones.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias