Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

ficha técnica

SOCIOLOGIA
LA RIQUESA D'UNS QUANTS BENEFICIA A TOTHOM ?
LA RIQUESA D'UNS QUANTS BENEFICIA A TOTHOM ?
2014
91
RÚSTICA
978-84-938262-8-4
CASTELLANO
añadir a favoritos

sinopsis

Hi ha una opinió molt estesa que diu que la millor manera d'ajudar la gent pobra a sortir de la misèria és estimular que els rics siguin encara més rics, com si la riquesa d'uns quants pogués beneficiar a tothom. Aquesta creença entra en contradicció flagrant amb la nostra experiència diària, amb el resultat de nombroses recerques i, evidentment, amb la lògica, i tot i així és una opinió popular.
Per què aquestes opinions tenen tant de predicament i romanen inalterables davant les proves, cada cop més evidents, del contrari? En aquest llibre, Zygmunt Bauman enumera i examina els supòsits tàcits i les conviccions irreflexives en les quals es fonamenten aquestes creences, i ens mostra que totes i cadascuna d'elles són falses i enganyoses. No podrien sostenir-se ni perdurar en el temps si no fos pel paper que tenen a l'hora de donar suport a l'actual i indefensable creixement de la desigualtat social, de la bretxa entre l'elit i la resta de la societat.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias