Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

Hª CATALUNYA MODERNA Y CONTEMPORANEA
LA SEGONA REPUBLICA A CATALUNYA, VOL.2
LA SEGONA REPUBLICA A CATALUNYA, VOL.2. UN PAIS EN TENSIO, 1934-1936
2015
282
CARTONÉ
978-84-16154-37-1
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La Segona República és un dels grans símbols de la democràcia i la llibertat de Catalunya. Aquest símbol és per a molts la gran referència per arribar a aconseguir un país lliure. El seu caràcter sobirà inspira el gran somni, així com també la seva vessant cultural, cívica i identitària.
En aquest volum, el segon dels tres que formen l'obra La Segona República a Catalunya, es relaten els fets ocorreguts entre el 1934 i el 1936, profundament marcats per la tensió prèvia a l'esclat de la Guerra Civil. La diversitat política i el repte de governar. L'esclat del Bienni negre i l'inici dels enfrontaments violents. Cultura, art i ciutadania, compromesos amb la República.

L'obra "La segona República a Catalunya" la conformen tres volums, està il·lustrada amb imatges i documents, alguns d'ells inèdits, i analitza amb rigor els esdeveniments que van marcar la història del país, descrits amb el to divulgatiu i el rigor històric dels millors especialistes. A més, compta amb les reflexions i opinions de veus reconegudes de la vida social, política i cultural de la Catalunya del present, que miraran cap el futur sense oblidar el pes d'aquest gran llegat històric.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias