Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA TECA
LA TECA. LA VERITABLE CUINA CASOLANA DE CATALUNYA
2014
320
RÚSTICA
978-84-9034-267-1
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica calana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vint edicions. El seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, canelons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i diverses maneres de fer els púdings i pastes, i molts consells de pràctica i utilitat per comportar-se elegantment a taula, etc. Aquesta nova edició n'actualitza el format i, en alguns aspectes, el llenguatge, però no pas el seu esperit inicial....


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias