Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

CLASICOS GRIEGOS Y LATINOS
LES FAULES DE FEDRE
LES FAULES DE FEDRE. IL·LUSTRADES, HISTORIADES I RETOCADES
2015
425
RÚSTICA
978-84-944839-2-9
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Les Faules de Fedre presenta tot un congruent recull de composicions rimades pretenent emprar en cadascuna la temàtica de les de Gai Juli Fedre, a qui vol retre homenatge, en un intent de proposar, per primer cop, de manera original, llibertina, sinó agosarada, una reinterpretació de tot el corpus fedrià.
També s’inclouen notes i diagrames per ajudar a una millor comprensió de la complexitat laberíntica de la seva transmissió textual a través dels segles.
Entretinguda i agradable de llegir, el principal atractiu de la faula és, des de l’antiguitat, aquesta aparença gairebé escènica. L’apòleg permet inserir una idea
en un relat fictici de valor simbòlic i fer-la atractiva:
Sedueix per fer pensar, sense avorrir ni embarra.
Totes les faules van acompanyades d’il·lustracions que esquemàticament, ad oculos, s’hi associen per bé de l’amplificació o l’enriquiment imaginatiu de la narració.
El lector hi constatarà, dos mil anys després, que la validesa de les veritats fedrianes són avui símils i exemplis d’impecable actualitat.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias