Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

EST. LIT. CATALANA: EPOCAS / GENEROS
LLETRA PER A LA BATALLA
LLETRA PER A LA BATALLA
2016
221
RÚSTICA
978-84-938705-5-3
CASTELLANO
añadir a favoritos

sinopsis

L´edició de qualsevol dels llibres que trobes en una biblioteca, un mercat de llibre vell, a casa d´un company... té darrere una història, una raó de ser; una trama feta de casualitats, complicitats, o dèries. I els llibres publicats a l´entorn d´un espai polític vilipendiat, escrits a contrapèl d´uns anys de renúncies i silencis, no en són una excepció. Més enllà de l´anècdota, les publicacions són l´eina gràcies a la qual la memòria no es perd, i el present torna a ser protagonista: sorgit del passat i anticipant el futur.
A través de la paraula escrita, Lletra per a la batalla proposa un viatge pels territoris oblidats de la memòria literària de l´esquerra independentista en els quals prenen protagonisme els seus elements principals: llibres, autors, i editorials, per tal que aquesta part del patrimoni col·lectiu que resta en situació d´abandó pugui ser integrada en el paisatge actual que ha contribuït a edificar i serveixi per genenrar reflexió i activitat en l´avui.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias