Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
L'OLI D'OLIVA
L'OLI D'OLIVA. COM PREPARAR-LO 10 VEGADAS
2015
20
RÚSTICA
978-84-943073-2-4
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Podríem definir l'oli d'oliva com el bàlsam dels sentits, ja que es tracta d'un suc natural que conserva el sabor, l'aroma, les vitamines i totes les propietats del fruit del qual prové, a més de ser l'únic oli vegetal que podem consumir directament verge i cru. És un aliment indispensable per a l'organisme, aporta energía per a les activitats físiques i intel·lectuals i, segons les innovadores sessions d'olivoteràpia, recupera l'equilibri psicofísic i l'energia corporal; també en cosmètica els productes a base d'oli d'o liva permeten aprofitar-ne els efectes emol·lients, nutritius i antioxidants. En de-finitiva, l'oli d'oliva és una font de salut.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias