Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

DIETAS / NUTRICIÓN
MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D´INTEL·LIGÈNCIA
MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D´INTEL·LIGÈNCIA
2014
134
BOLSILLO
978-84-9930-912-5
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que l'expressió de la carència d'algun nutrient al nostre organisme. El consell d'Hipòcrates i dels nostres pares és: «Cal menjar una mica de tot». Però, què inclou aquest «tot»? Ho sabem? No cal esperar a estar malalts per plantejar-nos una coherència en la manera de menjar. Per què cal menjar pa? Quina és la quantitat de fruita i d'oli que necessitem diàriament? En quin aliment trobem el famós omega-3 i per a què serveix? Per què els ous són tan valuosos per a la salut?


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias