"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

DIETAS / NUTRICIÓN
MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D´INTEL·LIGÈNCIA
MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D´INTEL·LIGÈNCIA
2014
134
BOLSILLO
978-84-9930-912-5
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que l'expressió de la carència d'algun nutrient al nostre organisme. El consell d'Hipòcrates i dels nostres pares és: «Cal menjar una mica de tot». Però, què inclou aquest «tot»? Ho sabem? No cal esperar a estar malalts per plantejar-nos una coherència en la manera de menjar. Per què cal menjar pa? Quina és la quantitat de fruita i d'oli que necessitem diàriament? En quin aliment trobem el famós omega-3 i per a què serveix? Per què els ous són tan valuosos per a la salut?


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias