Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

ENSAYO MÚSICA
MÚSICA I SENTITS: INTRODUCCIÓ A LA SIGNIFICACIÓ MUSICAL
MÚSICA I SENTITS: INTRODUCCIÓ A LA SIGNIFICACIÓ MUSICAL
2015
464
RÚSTICA
978-84-942868-3-4
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

El llibre que teniu a les mans, Música i sentits, és inèdit en qualsevol llengua. Pretén sistematitzar i presentar d'una manera assequible la recerca recent sobre tot allò que la música connota. Tot i els prejudicis formalistes que encara entorpeixen músics i melòmans, la reflexió sobre continguts expressius, des de la nova musicologia, ja compta amb la perspectiva d'uns quants decennis. L'autor s'ha proposat endreçar aquesta recerca de manera que se'n puguin beneficiar tots dos col·lectius: amb llenguatge planer, però sense renunciar a la profunditat que el tema exigeix.

El llegat de la música "clàssica", sense una aproximació interpretativa, que connecti tradicions antigues amb el present, corre el risc de quedar molt lluny de les noves generacions. Tot i l'esforç d'ordenació teòrica, cada capítol es presenta amb multitud d'exemples, sense excloure la música popular.

Finalment, el llibre té un format innovador. D'una banda, presenta la majoria d'exemples en forma de vincle a internet, per facilitar l'audició de les músiques de què es parla. De l'altra, el text convida a un diàleg interactiu, a través d'un blog on lectors i autor poden continuar la lectura, i fer més immediata la seva interlocució. L'enllaç es troba a http://blocs.mesvilaweb.cat/JoanGrimalt/.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias