Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

POESIA CATALANA
NO BEN BE
NO BEN BE
2016
92
BOLSILLO
978-84-944590-4-7
CASTELLANO

sinopsis

Sense voler, aquest poemari constitueix el primer treball pòstum editat d’aquest poeta eclèctic, estimulant, rebel, oxigenant: en Carles Hac Mor. Hi estàvem treballant de valent, en l’edició d’aquest volum quan en Carles ens va deixar per sempre més, legant-nos (això sí) les seves paraules, reflexions, glosses i “antiversos”.

En paraules de Jordi Marrugat, que prologa el present treball: “Els versos de No ben bé escapen de tota coherència lingüística, discursiva i temporal. S’hi parla mitjançant la barreja no raonable d’argots, registres, dialectalismes, arcaismes i llatinades; des de qualsevol temps històric desordenadament; sense desenvolupar un fil argumental, temàtic o lògic; assumint el gènere masculí i el femení, el singular i el plural o qualsevol pronom sense necessitat de justificar els canvis o precisar qui parla. (…) Així, contra la tirànica i mistificadora prescripció lingüística del jo, del món, del temps i de l’art, No ben bé oposa, des de la desraó i el desvari, el no-jo, el no-món, el no-temps i el no-art...”

El llibre inclou un pròleg de Jordi Marrugat i un antipròleg d'Ester Xargay.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias