Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

ficha técnica

ESTUDIOS / ESCRITOS DE ARTISTAS
PERQUÈ LA VIDA NO BASTA. TROBADES AMB MIQUEL BARCELÓ
PERQUÈ LA VIDA NO BASTA. TROBADES AMB MIQUEL BARCELÓ
2012
368
RÚSTICA
978-84-9787-744-2
CATALA
 

sinopsis

Michael Damiano va tenir l'oportunitat d'acompanyar a Miquel Barceló en els seus viatges i conèixer el seu entorn més proper. Del seu treball neix un retrat del Miquel Barceló més proper, com a home i com artista, amb els seus èxits i frustracions, des dels inicis fins a l'actualitat.

La vida del jove estudiant Michael Damiano va canviar quan va conèixer en Miquel Barceló i aquest el va convidar a passar una temporada a París, on li va obrir les portes del seu taller. Ja feia més d'un any que en Damiano estudiava la vida i l'obra d'en Barceló, però a partir d'aleshores va viatjar amb ell a Ginebra, Barcelona i fins i tot Mali i va tenir accés a tot el cercle de l'artista, incloent-hi la família, els amics de tota la vida i els col·laboradors més propers. Perquè la vida no basta és el resultat d'aquest procés d'investigació personal, i relata, per una banda, la història de la trobada entre l'autor i l'artista i, per l'altra, la vida singular de Barceló, des dels seus anys radicals de pobresa a la Palma postfranquista fins als drames dels seus grans projectes públics i els seus èxits i frustracions en el món de l'art internacional. D'aquests dos fils narratius neix el retrat humà d'un home brillant, complex i contradictori, i s'exploren totes les facetes de la personalitat i la biografia d'un dels artistes contemporanis més controvertits i fascinants.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias