Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

CATALUNYA TEMAS DE ACTUALIDAD
POTENCIAL D'ESTAT
POTENCIAL D'ESTAT. CATALUNYA, UNA FORÇA ECONÒMICA INIMAGINABLE
2015
160
RÚSTICA
978-84-941019-5-3
CATALA

sinopsis

l'empresari i escriptor Joan Canadell fa a Potencial d'estat un recorregut pel passat i pel present econòmic de Catalunya, per demostrar les nombroses aportacions catalanes al desenvolupament i per explicar que tenim les condicions per esdevenir de nou un dels grans estats d'Europa. Fent un viatge per l'economia del segle XIII fins avui l'autor constata que els catalans sempre hem estat a l'avantguarda de la indústria i el comerç.
Avui, tot i tenir un Estat espanyol que en juga clarament a la contra, tenim centenars d'empreses que són líders internacionals als seus sectors. Sabíeu que tots els telèfons mòbils del món porten una antena feta amb tecnologia catalana? o que les exclusives bosses que es compren a la Cinquena avinguda de Nova York estan fetes amb pell d'Igualada? dons aquests són només els casos de dues empreses del prop d'un centenar que detalla l'autor per il.lustrar el dinamisme actual.
Canadell està convençut que quan esdevinguem un Estat podrem estendre el nostre lideratge econòmic i social i construir, d'aquesta manera, un dels països generadors de més riquesa i benestar d'Europa. I és que Catalunya té una força enonòmica inimaginable, que Canadell intueix on ens pot portar. l


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias