"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
RECEPTES ENTRELLIGADES
RECEPTES ENTRELLIGADES. PLATS PER APROFITAR ELS EXCEDENTS DE CUINA D'UNA FORMA CREATIVA
2007
304
RÚSTICA
978-84-9791-251-8
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Quan es prepara un menjar, sempre n'acaben sobrant ingredients, ja siguin crus o cuinats. Aquest llibre vol recollir uns quants exemples. Primer elaborem un plat i, tot seguit, n'expliquem la derivació. Amb els mateixos ingredients bàsics es poden trobar dues solucions, dues combinacions diferents. Tot d'una, aquelles sobralles que ronden i rodolen per la nevera acaben reescalfades, si no hi ha altre remei, o descobrim que poden transformar-se en una nova, sorprenent i llaminera recepta. Llavors, fins pots tornar-te addicte als excedents!

És aprofitar el temps de compra i de cuina. És assaborir dues vegades un ingredient que ens ha agradat.

Aquest pla és apte per a molts paladars: els de butxaca minsa, els de temps limitat, els estalviadors, els que busquen relaxació i satisfacció a la cuina, els planificadors...

Veurem com unes cloïsses a la marinera poden ser unes bones companyes d'un plat d'espaguetis o com un ànec amb cireres es transforma en unes fonedisses creps o com d'un bacallà amb samfaina en surten unes mandonguilles i... seguim? La llista és llarga i temptadora, plena de sorpreses substancioses, passeu full, doncs, per començar a gaudir-ne.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias