Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

MANUALIDADES INFANTILES
SÓC ARTISTA: JOIES I AMULETS
SÓC ARTISTA: JOIES I AMULETS
AA.VV
QÜESTIONS.CAT
2014
48
ESPIRAL
978-84-246-4918-0
CATALA

sinopsis

Sóc artista és tenir ganes de divertir-se, de crear a partir de les petites coses que ens envoltes. És obrir molt els ulls per aprendre a mirar d'una altra manera els objectes de cada dia, divertir-se capgirant-los, pensar com recuperar-los en comptes de llençar-los. És ajudar els nens a fer el primer pas proporcionant-los tot el que necessiten, després donar-los unes quantes idees per posar-los sobre la pista i, per fi, contemplar com se'ls enlaira la imaginació.

Un llibre de manualitats de 48 pàgines que inclou tots els materials per fer les activitats: cartolines retallables, botons i cintes de colors. A més, al final del llibre les famílies trobaran un llistat de materials reutilitzables per poder crear tantes joies i amulets com es vulgui: briks de llet, palletes de plàstic, palillos, paper de plata, motlles de paper per pastissets, llimes d'ungles, roba vella, pinces d'estendre...


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias