Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
TAPES I APERITIUS AMB BOLETS
TAPES I APERITIUS AMB BOLETS
2016
144
RÚSTICA
978-84-9034-493-4
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.
Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias