Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET. 70 SUCULENTES RECEPTES
PARÉS SELLARÉS, NÚRIA
2016
184
OTROS
978-84-9066-252-6
CATALA
añadir a favoritos

Encuéntralo también:

En formato ebook12,99 €

sinopsis

Abans, molt abans que la cuina i el cuinar esdevinguessin el fenòmen actual, la primera edició d'aquest llibre es convertí en un éxit absolut.
En Pomés, amb aquest llibre, va convertir el plat més popular i representatiu de la cuina catalana en alta gastronomia en dedicar-li, a banda d'un complet receptari, tot un tractat. Ara ens arriba una nova edició amb il·lustracions de la Juliet Pomés Leiz.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias