"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET. 70 SUCULENTES RECEPTES
PARÉS SELLARÉS, NÚRIA
2016
184
OTROS
978-84-9066-252-6
CATALA
añadir a favoritos

Encuéntralo también:

En formato ebook9,99 €

sinopsis

Abans, molt abans que la cuina i el cuinar esdevinguessin el fenòmen actual, la primera edició d'aquest llibre es convertí en un éxit absolut.
En Pomés, amb aquest llibre, va convertir el plat més popular i representatiu de la cuina catalana en alta gastronomia en dedicar-li, a banda d'un complet receptari, tot un tractat. Ara ens arriba una nova edició amb il·lustracions de la Juliet Pomés Leiz.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias