Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

ESPAÑA TEMAS DE ACTUALIDAD
TRAMPES DE LA LLUM
TRAMPES DE LA LLUM. DE FECSA A ENDESA-ENEL
2014
82
RÚSTICA
978-84-942355-6-6
CATALA

sinopsis

Vivim temps d’alarma social. Els preus desmesurats dels subministraments d’aigua, llum i gas, a causa dels tractes abusius dels oligopolis industrials, sumats a la pèrdua del poder adquisitiu de les famílies i la mala qualitat dels habitatges, estan abocant molta gent a la pobresa energètica.
La pobresa té moltes cares i si cadascú de nosaltres atansa la mà i ofereix la seva humil aportació, serem tots plegats una mica més feliços.
Aquest llibre, el primer d’una sèrie monogràfica, intenta resumir de manera planera, la meva experiència professional de 44 anys de lluita contra les companyies elèctriques i en definitiva contra la injustícia. Pretén explicar-vos i ajudar-vos a fer entendre que necessitem canviar aquest estat de coses. El primer pas per a aquest canvi passa per conèixer els abusos i trampes que les companyies elèctriques, entre d’altres, duen a terme, en alguns casos, envers famílies, particulars i empreses...


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias