Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

NARRATIVA CATALANA
TURBULÈNCIES
TURBULÈNCIES
2016
404
RÚSTICA
978-84-944762-5-9
CATALA

sinopsis

Aquesta és una novel·la que dóna voltes a la vida, als amors i turbulències del jove aviador Albert Puigmoltalt i dels seus companys durant els primers anys del franquisme; una vida molt marcada per la seva família. També hi tenen un notable interès les seves estades a Alemanya.
L'autor ha tingut molta cura de ser precís en la descripció dels personatges i en tot el context històric de l'època.
L'obra es mou entre la introspecció, la filosofia de la vida, el costumisme i la trama política i policíaca. Presenta moments de forta intensitat emocional i, fins i tot, dramàtica, protagonitzats pels familiars més directes del protagonista.
Els personatges secundaris tenen un rol destacat en el cos de l'obra, ja que hi aporten aspectes fonamentals com són la descripció dels ambients aeronàutics, les seves escenes de vol, o les reflexions entorn de l'ètica i l'obediència.
La pretensió de l'autor no és fer un acurat retrat de la postguerra espanyola, però sí fer reviure els aspectes més emocionals d'aquells anys grisos a través, sobretot, de la singularitat d'alguns personatges de segona fila, que destaquen en la mediocritat general.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias