Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

Hª CATALUNYA MODERNA Y CONTEMPORANEA
UN PEU AL PARLAMENT DE CATALUNYA
UN PEU AL PARLAMENT DE CATALUNYA
2015
185
OTROS
978-84-86469-90-0
CATALA

sinopsis

'Un peu al Parlament de Catalunya' és el títol del llibre que ha publicat la CUP per fer balanç dels seus primers anys de legislatura, que per la intensitat del moment polític, els han semblat "mig segle". Els tres diputats - Quim Arrufat, David Fernàndez i Isabel Vallet- i la coordinadora del grup i ara número 2 de la CUP, Anna Gabriel l'han presentat aquest dimarts al Col·legi de Periodistes.

Segons han dit, l'experiència parlamentària els ha servit per "constatar" que el Parlament és una cambra "sense sobirania" que "serveix els interessos d'unes determinades xarxes clientelars". Malgrat tot, han reivindicat haver trencat "tabús" i haver entrat els "debats" i les "lluites del carrer", on diuen que sempre han tingut un peu. "El vincle permanent als barris és el cordó umbilical que ens ha salvat", ha resumit Fernàndez. A més, han celebrat les "petites victòries", com la prohibició de les bales de goma, el fracking, la moció a favor de tancar els CIEs o la ILP de la pobresa.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias