Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

restauración

ficha técnica

RECETAS
VEGANA I TRADICIONAL
próximamente
VEGANA I TRADICIONAL. LA CUINA DE L'ÀVIA SENSE INGREDIENTS D'ORIGEN ANIMAL
2016
160
RÚSTICA
978-84-8330-886-8
CATALA
próximo lanzamiento: 16/11/2016
añadir a favoritos

sinopsis

En la memòria gustativa de la nostra infantesa hi ha el record dels deliciosos canelons gratinats dels dies de festa, de les incomparables croquetes de carn d'olla que preparava l'àvia i de les postres de flam o mel i mató. Però ara que hem triat dur una alimentació vegetariana (sense carn ni peix) o vegana (sense cap ingredient d'origen animal), aquests són plats que han quedat enrere per sempre més.
La bona notícia és que la cuina vegana no té per què ser insípida o monòtona, i, amb algunes idees i petites modificacions en els ingredients, ens pot transportar igualment als aromes i als sabors que enyorem.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias