Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.


MEMORIAS EDICIONES
Un bon regal: de l'àlbum al llibre - preu especial!
Els teus records són joies. On els guardes? Si no vols que es perdi la memòria, ara és el moment. Totes les vides es mereixen ser explicades

CCCB
Ens veiem al CCCB? -20%
Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

LAIE PAU CLARIS
Seminari: Literatura i cultura en l’època de Shakespeare
Aquesta tardor comença un nou cicle de l’Associació Catalana de Shakespeare. Comptarem també amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Una excel·lent ocasió per gaudir fora de l’àmbit acadèmic dels coneixements de reconeguts experts en literatura. 

LAIE PAU CLARIS
Club de Lectura Laie -10%
El Club de Lectura de Laie és una activitat al voltant dels llibres i de la literatura pensada per descobrir i descobrir-se, per imaginar, per aprendre i per compartir. Aquest any celebra la sisena edició.