Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies.


LAIE PAU CLARIS
Seminari Giorgio Agamben. Del mundus imaginalis a l’homo sacer
Un seminari de cinc dies sobre un dels pensadors més influents del món contemporani impartit pel professor Fernando Pérez-Borbujo. Del 17 al 21 de setembre de 2018.

TEATRE AKADÈMIA
Sarab al Teatre Akadèmia
Tres dones per a un mateix home, tres generacions, tres històries que són part d’una mateixa narrativa. Text d'Albert Tola i direcció d'Andrea Segura. Del 14 al 30 de setembre de 2018.

CCCB
Ens veiem al CCCB? -20%
Gaudeix de les seves exposicions, debats, festivals, concerts, cicles de cinema, cursos i conferències del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb unes condicions especials.

LAIE PAU CLARIS
Pren-te els dilluns amb filosofia
Avui en dia segueix reactualitzant-se el corrent del pensament filosòfic que va sorgir a Grècia fa dos mil·lennis. En aquest nou curs de filosofia, des d’Epicur i fins a Foucault, s'aniran desplegant diverses estratègies de la passió filosòfica que potser ens ajudaran a habitar l’esbojarrat present. Coordinat per Ramon Andrés. A partir de l'octubre.