1.500 RECEPTES DE CUINA MALLORQUINA
RECOLLIDES, CUINADES I TASTADES PER L'ACADÈMIA DE LA CUINA I DEL VI DE MALLORCAEN ELS SEUS TRENTA-C
VAT included
Description
Recull de les 1.500 receptes recuperades, cuinades i tastades per l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca durant els seus primers 35 anys d'existència. Són receptes que configuren els plats autòctons de la cuina illenca, recuperades tant d'antics receptaris, manuscrits o impresos, i llibres de cuina com de fonts orals. Totes han estat cuinades i tastades per algunes de les gairebé 250 persones que han col·laborat amb l'Acadèmia en aquesta tasca, i que han aportat els seus coneixements.Aquest llibre cobra un relleu especial en els ...Status: With stock
Availability
For your convenience, you can request the collection of this copy at any of our physical stores. The information on availability in e-commerce does not imply the existence of physical stock in the store.
To check the stock in a physical store, you can contact any of our stores.
DetailsDOCUMENTA BALEAR
2023
920 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788419956101
Language: CATALÁNCategory: Recipes