Añadir a favoritos

BARCELONA. GASTRONOMIA I CUINA (CAT.)

GASTRONOMIA I CUINA
MONNE, TONI / ALEU, ORIOL

IVA incluido

Descripción
La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i p olièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assi milat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la seva història. Aqu est és, sens dubte, un dels seus signes d'identitat. En aquest llibre hem intentat explicar, de forma molt general i divulgativa, a quest ca...[Leer más]

Estado: En stock

Disponibilidad

Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.

Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.

DetallesTRIANGLE POSTALS
2011
240 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788484784968
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS