Afegir a favorits

EL IOGURT. COM PREPARAR-LO 10 VEGADES

MARIN, MONTSE

IVA inclòs

Descripció
El iogurt és el producte resultat de la fermentació de la llet degut a la multiplicació duns bacteris, els lactobacils (Lactobacillus bulgaricus) i els estreptococs (Streptococus thermophillus). Gastronòmicament, el iogurt és un producte molt versàtil que sadapta molt bé tant al dolç com al salat. Pot funcionar com a ingredient principal o acompanyant, fins i tot discretament en les marinades. En qualsevol àpat del dia li podem trobar un lloc perquè ens beneficiï amb totes les seves propietats.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSD EDITORES
2025
20 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9788412955651
Idioma: CASTELLANO
Traductor: JOVER, LLUISA
Matèria: Receptes

TEMES