Añadir a favoritos

EL SAFRÀ

COM PREPARAR-LO 10 VEGADES
GASULL, CARME

IVA incluido

Descripción
El safràVioleta, vermell i groc. De sabor agredolç, metàl·lic, amb tocs amargants. Fragant, aromàtic. A grans trets, així és, organo lèpticament, el safrà, el rei de les espècies. Sabies que a lEdat Mitjana el seu regnat va ser famós a casa nostra? Al Llibre dapa rellar de menjar, al Llibre de Sent Soví i al Llibre del Coch, els tres receptaris de cuina medieval catalana més destacats que em c onsten, ja apareix en un gran nombre de receptes. I és que, en aquells temps, Catalunya va arribar a ser el primer productor de safr à de tot E...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesSD EDITORES
2018
28 Páginas
Formato: Grapado
ISBN: 9788494843150
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS