Afegir a favorits

ELS CIGRONS. COM PREPARAR

BAGUENA, NURIA

IVA inclòs

Descripció
A lÍndia és on tenen més varietats de cigrons/ el plat chana dal es fa amb un cigró groc partit, remullat i cuinat amb espècies. A les receptes hi trobareu un curri de cigrons. A Grècia, Turquia i el Pròxim Orient, un dels plats més emblemàtics és lhummus. També us en donem una recepta. Els falàfels, les croquetes de cigrons, es cuinen a la Mediterrània oriental i fins al nord de lÍndia. A tot el nord dÀfrica els trobem barrejats amb verdures i daltres ingredients en els tagins, les cassoles típiques de la cuina magri bina: és el cus...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSD EDITORES
2019
20 pàgines
Format: Grapado
ISBN: 9788494956867
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES