alt text
Añadir a favoritos

ELS SECRETS DE LA RATAFIA

INGREDIENTS, ELABORACIÓ I RATAFIES
ESCUDERO RIVAS, PEPE

IVA incluido

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Estado: Disponible para compra online 4-5 días

DetallesEL FARELL EDICIONS
2020
109 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788417116286
Idioma: CATALÁNMateria: Vinos | Infusiones | Otras bebidas
DescripciónEn aquest llibre hi trobarás tota la informació per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients -com l'aiguardent, les herbe s i les espécies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aigua-, les proporcions i les fases de la seva elabora ció.És un referent, una guia detallada per a l elaboració de la ratafia. Ofereix alguns consells per a combinar sàviament les difere nts herbes aromátiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla les fórmu les per a calcular la proporció de l'aigua, el sucre i el xarop en la maceració.El llibre també tracta sobre l origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites.

TEMAS