HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 8
ELS BOLETS · MANDONGUILLES I CROQUETES · CARAGOLS I GRANOTES · EL FETGE GRAS ·PA I COMPANATGE · CO
IVA inclòs
Descripció
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarquesdaquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb unpassat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna deles millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacad esque des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptarisi manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONS SIDILLA
2025
940 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788412980677
Idioma: CATALÁNIl·lustrador: MAYOL, MONTSE
Matèria: Gastronomia