alt text
Afegir a favorits

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

ELS LLEGUMS, L'ARRÒS I LA PASTA
MARQUES CARBONELL, VICENT

IVA inclòs

Descripció
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, co mtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions c limàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan dest acades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicen t Marqué...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDICIONS SIDILLA
2020
900 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788412156980
Idioma: CATALÁN
Il·lustrador: MAYOL MAS, MONTSE
Matèria: Gastronomia

TEMES