Afegir a favorits

JAPÓN. TRADICION VEGETAL

KARATA, LINA

IVA inclòs

Descripció
* La alimentación japonesa tradicional: un compendio de recetas cien por cien veganas, con ingredientes frescos, preferentemente de proximidad y de temporada.* Una cocina sana y reconfortante para el cuerpo y para el espíritu, respetuosa con el planeta y que ayuda tanto a estar en armonía con la naturaleza como a minimizar el desperdicio.* Se describen numerosos ingredientes como algas, raíces , verduras y legumbres, junto con métodos tradicionales de preparación que realzan su sabor, así como sus beneficios para la salud.E n Japón, ...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsBLUME
2025
216 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788410469334
Idioma: CASTELLANO
Traductor: FURIÓ VILLASECA, CECILIA
Matèria: Gastronomia

TEMES