Add to favourites

LA BOTIFARRA

COM PREPARAR-LA 11 VEGADES
CHALENDAR, PIERRETE

VAT included

Description
Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de so pes, a més de ser lacompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, es co mpon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això semboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tr os de lintestí gros del porc. Sovint, la botifarra sintegra en un plat de verdura i llavors es menja cuita/ però també es consumei x crua.

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsSD EDITORES
2017
20 Pages
Format: Grapado
ISBN: 9788494611247
Language: CATALÁN
Illustrator: JOVER ARMENGOL, LLUISA
Category: Recipes

THEMES