Afegir a favorits

LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA

PARDO BAZÁN, EMILIA

IVA inclòs

Descripció
Según sus propias palabras, la genial escritora Emilia Pardo Bazán, este libro nace de la necesidad de tener reunidas y manejables a quellas recetas aprendidas desde su infancia, que forman parte del legado familiar y de la tradición culinaria gallega/ aunque se in cluyen en él también de otras regiones de España. Esta obra forma parte de la llamada Biblioteca de la Mujer, dirigida por ella mism a.Esta edicion contiene un prologo del popular cocinero David de Jorge. Emilia Pardo Bazán. La Coruña 1851| Madrid 1921 Brillante no velista,...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsLA UMBRIA Y LA SOLANA
2021
285 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788412351248
Idioma: CASTELLANO
Il·lustrador: ROBERTO CUÑA / ROBERTO CUÑA
Matèria: Gastronomia

TEMES