Afegir a favorits

LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS

RECEPTES QUE HAN FET HISTORIA
LLADONOSA I GIRO, JOSEP

IVA inclòs

Descripció
Gràcies a lestudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no sentendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir daquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aquelles receptes medievals perquè puguem assaborir-les a la nostra taula. Un homenatge a la cuina catalana de fa 700 anys, la cuina que batega al fons del receptari t...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsVIENA EDICIONS
2025
192 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788419474902
Idioma: CATALÁN
Il·lustrador: FERRER, JAUME/ FERNANDEZ-HUERTA, GUILLEM
Matèria: Gastronomia

TEMES