Afegir a favorits

LA CUINA DE LA PATATA

FABREGA, JAUME

IVA inclòs

Descripció
A qui no li agraden les patates? Podem dir que és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món. I també un dels que permeten més preparacions: simplement aixafades o en forma de puré, en amanides, fregides, bullides i combinades amb verdures o llegums, guisades i estofades amb peix o tota mena de carns, fetes al forn, al vapor o amb la fregidora daire. Hi ha mil i una maneres de menjar-les! Fins i tot en dolços, coques o pastissos. Tot això, i molt més, ho trobareu en aquest llibre.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDITORIAL EFADOS
2025
144 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9791387658113
Idioma: CASTELLANOMatèria: Receptes

TEMES