Añadir a favoritos

LA CUINA DEL SERRALLO

121 RECEPTES DEL BARRI MARINER DE TARRAGONA
ARJONA CABELLO, CARME

IVA incluido

Descripción
«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesc o...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pescadors, tots tenen el seu secret, la recepta passad a de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor.I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ost res, cloï...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesCOSSETANIA EDICIONS
128 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788497913423
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS