Afegir a favorits

LA CUINA DEL SERRALLO

121 RECEPTES DEL BARRI MARINER DE TARRAGONA
ARJONA CABELLO, CARME

IVA inclòs

Descripció
«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesc o...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pescadors, tots tenen el seu secret, la recepta passad a de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor.I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ost res, cloï...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
128 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788497913423
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES