alt text
Afegir a favorits

LA CUINA DELS FUMATS

250 RECEPTES
JOFRE ESPAÑOL, JOAN

IVA inclòs

Descripció
Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les n ostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, pr imordialment d'entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són pre sents la truita de riu, l'arengada, la tonyina, el peix espasa... en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pas ta, mand...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2021
160 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788413560212
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES