Afegir a favorits

LA MILLOR CUINA DELS BOLETS

PETRÀS RIBAS, LLORENÇ/COROMINA, MARCFOT.

IVA inclòs

Descripció
Des de fa vint anys, Llorenç Petràs regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiència han fet famosa la parada més enllà de la capital catalana, i l'han convertida en un p unt de referència obligat per a tots aquells que els agrada fer un bon ús culinari dels bolets. No en va els millors cuiners de Cata lunya i de més enllà, confien en Petràs a l'hora d'escollir els bolets que després faran servir a la cuina.En aquest llibre, el rei dels bolet...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSALSA BOOK
2007
176 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788496599130
Idioma: CATALÁN
Il·lustrador: 0
Matèria: Receptes

TEMES