Afegir a favorits

LA TRANSMISION DEL SABOR

BUFORD, BILL

IVA inclòs

Descripció
Un libro muy apetitoso: Bill Buford viaja a Lyon y se sumerge en los secretos de la cocina francesa. Cuando Bill Buford decide escribir uno de sus reportajes no hay medias tintas que valgan. Se sumerge en el asunto y lo vive en sus propias carnes hasta las últimas consecuencias. Lo hizo con Entre los vándalos, cuando se infiltró entre los hinchas futbolísticos británicos. Y ya en el ámbito culinario, en Calor ahondó en el mundo de la cocina italiana. Ahora en La transmisión del saborhace lo propio con la cocina francesa. Nada de limit...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsANAGRAMA
2024
554 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788433922106
Idioma: CASTELLANO
Traductor: MARTÍN GIRÁLDEZ, RUBÉN
Matèria: Gastronomia

TEMES