L'ART DE LA CUINA
IVA inclòs
Descripció
Marcus Gavius Apicius, gastrònom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (Lyx02019,Art de la Cuina), que c onstitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastronòmiques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elab orats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge dyx02019,ànecs alimentats amb figuesyx020...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsFUNDACIO BERNAT METGE
1990
154 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788472254763
Idioma: CATALÁNTraductor: GOMEZ I PALLARES, JOAN
Matèria: Gastronomia