Afegir a favorits

L'ART DE LA CUINA

APICI

IVA inclòs

Descripció
Marcus Gavius Apicius, gastrònom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (Lyx02019,Art de la Cuina), que c onstitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastronòmiques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elab orats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge dyx02019,ànecs alimentats amb figuesyx020...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsFUNDACIO BERNAT METGE
1990
154 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788472254763
Idioma: CATALÁN
Traductor: GOMEZ I PALLARES, JOAN
Matèria: Gastronomia

TEMES